TRIS-dag 2015

Bild: Föreläsning av psykolog Christin Mellner vid TRIS-dag i maj 2015

TRIS-dag maj 2015

Styrgrupperna i Eskilstuna och Strängnäs arrangerade en gemensam TRIS-dag i maj 2015. De valde då att satsa på extra mycket input och kompetensutveckling. För första gången sedan start fanns det därför under dagen inget pass för diskussioner i TRIS-teamen. Vi vet dock att de flesta team är bra på att arrangera och genomföra egna utvecklingsdagar.

Utvärdering av dagen

Utvärderingen från TRIS-dagen visar sammataget att föreläsningarna uppskattades särskilt mycket. Mindre nöjd var man med antalet pauser och lokalen varför vi är ute i extra god tid inför nästa år - datum och lokal är faktiskt redan bokat men mer information om det kommer lite senare. Nu är det snart semester!

Material från TRIS-dagen

Föreläsning av Christin Mellner

Christin Mellner, forskare vid Stockholms Universitet, föreläste under dagen om "Gränslöst arbete - gränshantering, livsbalans och hälsa". Christins bildspel finns hos processledare Maria Bolwig, Skyddad adress. Hör av dig om du önskar få dem mejlade till dig.

Strängnäs10 oktober 2014

Strängnäs följde Eskilstunas exempel och anordnade även de en TRIS-dag på temat "Det Goda Exemplet”. Under en förmiddag träffades alla TRIS-team från Strängnäs och Mariefred för att lära av varandra och diskutera sitt fortsatta utvecklingsarbete. Då tiden för diskussion i respektive team kan kännas kort och då alla team inte hade full representation, uppmuntras teamen att ta tillvara på möjligheten att anordna en egen utvecklingsdag. Mer att läsa om hur man då går tillväga, finns under fliken teamutveckling.

Strängnäs valde dock att anordna en halvdag för sina TRIS-team Fokus var här att sprida det som fungerar bra så att alla kan bli ännu bättre och arbeta på bästa sätt utifrån individens behov.  

Dokumentation från TRIS-dag Strängnäs den 10 oktober Presentation TRIS-dag Strängnäs den 10 oktober

Eskilstuna 4 april 2014

På temat inspiration och "Det Goda Exemplet" anordnade den lokala styrgruppen årets TRIS-dag på Elite Stadshotellet Eskilstuna den 4 april. Teamens diskussioner finns sammanfattade i ett dokument. Förhoppningen är att det kan fungera som diskussionsunderlag och stöd i teamens framtida utvecklingsarbete. 

TRIS-dag Eskilstuna - sammanfattning av gruppdiskussioner

Senast ändrad: 25 augusti 2016